4a TRAIL SERRAMARINA ALELLA 

Gesport de la mà del Club d’Atletisme Serra Marina Alellai l’Ajuntament d’Alella, coorganitzadors d’aquesta prova, us convida a gaudir d’una cursa o caminada solidària en un entorn idíl·lic. Un circuit de 12km (circuit curt) o 21km (circuit llarg) de trail entre vinyes, boscos, pista, corriols i fonts, que no et deixaran indiferent!

Tu decideixes si anar contra-rellotge i buscar la teva marca, o que sigui el rellotge qui t’empenyi durant la caminada. Així doncs, CAMINES o CORRES?

La quarta edició de la Trail Solidària Serra Marina Alella aquest any incorpora un nou recorregut i nova distància, la 21k. I el més important, amb la teva inscripció estaràs ajudant a l’escolarització i els àpats escolars d’un infant a Madagascar.

Vols més raons per inscriure’t? Gaudeix d’un dia en família, amb amics, botifarrada al finalitzar, regal commemoratiu per a cada participant i sorteig de premis.

La cursa serà prova oficial de la Lliga Circuit Maresmenc de Curses 2024 promoguda per Gesport i Championchip.

 

SERVEIS DE LA CURSA

Quan

Diumenge, 28 d’abril de 2024.

Sortida

A les 9h des de les Pistes d’Atletisme Club Serramarina Alella.

Arribada

Pistes d’Atletisme Serramarina Alella. El tancament de la prova es produirà a les 13h, quatre hores després del tret de sortida.

Inscripcions

 • 15 gener 2024 Obertura d’inscripcions online en aquesta mateixa web.

 • Preus:

  • Trail distància curta 12k:
   • Fins al 31 de gener 15€
   • De l’1 al 29 de febrer 16€
   • De l’1 de març al 25 d’abril o en esgotar dorsals 17€

 

  • Trail distància llarga 21k: 
   • Fins al 31 de gener 20€.
   • De l’1 al 29 de febrer 22€
   • De l’1 de març al 25 d’abril o en esgotar dorsals 24€
  • Lloguer de xip: 2 € (per aquells que no disposin de xip groc caldrà llogar-lo per 2€ més de la inscripció i tornar-lo a meta)
  • Caminada 12k (No és necessari xip): 17 €
  • Caminada 12k (menors 12anys) (no és necessari xip): 10 €
  • Dorsal 0: 5€ donació.
  • Dte. 10% a Clubs o Grups amb 5 o més inscripcions. Podeu demanar-ho a: info@gesport.cat
 • 18 abril 2024. A partir d’aquesta data no es podrà triar la talla de samarreta, doncs és el dia que es fa la comanda a fàbrica i a partir d’aquest moment fem una previsió. Tindreu samarreta però no garantim la talla desitjada!
 • 25 d’abril 2024 tancament d’inscripcions a les 9h del matí o en esgotar dorsals. DORSALS ESGOTATS!

Lliurament de dorsals

Tots els inscrits disposaran d’un dorsal personalitzat. L’entrega de dorsals es durà a terme: 

 • Dissabte 27 d’abril de 10h a 13h a la Pista d’Atletisme del Serramarina Alella.
 • Diumenge 28 abril de 7.30h a 8.45h. A la mateixa cursa a la carpa de Dorsals al costat de la sortida.

Recorregut de la cursa:

 • Dues modalitats:
  • Distància: 21k. Altura màxima 496. Ascens acumulat 976m
  • Distància: 12k. Altura màxima: 391m. Ascens acumulat: 448m

Aquesta 4a edició de La Trail Solidària Serra Marina Alella incorpora com a novetat la possibilitat d’escollir entre 2 recorreguts:

Cronometratge

La cursa es cronometrarà per mitjà de Championchip amb xip groc. Hi ha la opció de portar el xip groc de cada participant o bé llogar-lo en el moment de fer la inscripció. Els resultats es publicaran al finalitzar la prova a www.xipgroc.cat i a la tarda en aquesta mateixa web a l’apartat de RESULTATS.

Avituallaments

Al llarg dels dos recorreguts trobareu els següents avituallaments:

Distància 12k: 3 avituallaments, dos durant el transcurs del recorregut amb líquid i fruita (avituallament al Km 4,5 i Km 7,5)
Distància 21k: 4 avituallaments, tres durant el transcurs del recorregut amb líquid i fruita (avituallament al Km 4,5, Km 12,2 i Km 16,6).

Últim avituallament a la meta amb líquid, fruita i entrepà de botifarra o hamburguesa vegana. Aquelles persones intolerants, alèrgiques o celíaques caldrà informar a l’organització: info@gesport.cat 

Assegurança individualitzada

Tots els inscrits i participants de la Trail Solidària tenen inclosa una llicència de dia que té assegurança d’accidents individualitzada.

Serveis Mèdics

L’organització té contractat un servei mèdic d’ambulància a disposició dels participants en cas d’accident.

Gran Sorteig

Al finalitzar la cursa trobareu la relació de dorsals premiats i els premis els podreu recollir a la carpa de Yamuna. Premis:

Premis

A les 11h a la zona de podi, s’iniciarà el lliurament de premis per la distància de 12k i a les 12.30h de la 21k, amb obsequis dels col·laboradors com una sessió de Descàrrega de cames de 50′ per als guanyadors LOCALS masculí i femení de la 12k, gentilesa de MYO Salut, i 2 sessions de fisioteràpia a domicili gentilesa de GxJ Performance Coaching, per als guanyadors LOCALS masculí i femení de la 21k.

Per a tots els premiats d’obsequiarà amb una ampolla de vi gentilesa de Alta Alella. Els premis NO són acumulatius. Es donarà trofeu a les següents categories de cada modalitat:

SAMARRETA TÈCNICA + BOTIFARRA + BEGUDA

PER A TOTS ELS PARTICIPANTS

ORGANITZA

CATEGORIES

Categoria

 

 

Categoria

 

 

General

 

1a, 2a i 3a Femení

Master I de 1965 a 1974
General 

1r, 2n i 3r Masculí

Master II de 1964 i anteriors

Sub18

 

2007 i posteriors

Local  1r i 1a local

Sènior

 

de 1985 a 2006

Equip

 

Club més participació
Veterà de 1974 a 1984

Últim

 Últim corredor (M i F)
 • Premis diferenciats per la 12k i per la 21k.
 • La general tindran premi el 1r, 2n i 3r masculí i femení. Les categories tenen premi només el 1er classificat masculí i femení.

 

EXTRES

 • Aparcament: Hi ha una zona d’aparcament gratuïta als voltants de les Pistes d’Atletisme del Serramarina Alella.

 • Guarda-roba: A la zona d’escalfament i proper a la zona de sortida hi haurà una carpa amb el servei de guarda-roba. 
 • WC: A la mateixa Pista d’Atletisme del Serramarina Alella, l’organització posa a disposició WC’s i vestuaris. Per motius de sequera no hi haurà servei de dutxes.

 • Projecte Solidari: L’ONGD YAMUNA va ser fundada l’any 2000, treballa en projectes de cooperació al desenvolupament a l’Índia i a Madagascar, i per l’educació al desenvolupament a Catalunya. La situació de precarietat en la que es troben moltes famílies d’ambdós països van empènyer YAMUNA a desenvolupar programes de protecció a la infància, l’adolescència i a les dones, i a fer una tasca de sensibilització i educació al nostre país.
   
  Hi ha dues línies d’actuació:
  a) El programa de protecció d’infants i joves, que lluita contra la malnutrició, la falta d’atenció mèdica i els problemes d’escolarització mitjançant els projecres següents:
  – Centre educatiu (Vontovorona, poblet a 20Km de la capital de Madagascar, per a nens i nenes de 0 a 14 anys, en el que hi ha llar d’infants, parvulari, reforç escolar de primària i secundària, activitats esportives i artístiques. Disposa de l’única biblioteca del poble. Se’ls proporciona menjar, que per a molts serà l’únic del dia.
  – Projecte de protecció a infants i joves de famílies més vulnerables (Vontovorona, Madagascar)
  – Escolarització de nenes (Calcuta, Índia) que sense aquest recolzament no tindrien la posibilitat d’anar a l’escola, docns es desrina a famílies amb mancança de recursos que prioritzen la formació dels nens.
   
  b) Programa de protecció a la dona (Vontovorona, Madagascar) que pretén proporcionar estabilitat a les seves famílies i dinamitzar el barri al fomentar les activitats generadores de recursos:
  – Recolzament a una cooperativa de dones que treballa amb criteris de comerç just. YAMUNA els cedeix el terreny agrícola, tallers, vivendes socials i col·labora en la recerca de clients.
  – Tallers de formació professional, en aquest moment estan funcionant el d’aricultura ecològica i costura.
 • Reglament: Cal llegir el Reglament amb atenció abans de fer la inscripció. No es retornarà l’import de la inscripció en cap cas ni es farà canvi de nom. Recordem la única mesura de cancel·lació descrita en el Reglament d’aquesta cursa: 
  • En cas de cancel·lació de la cursa per causes alienes a l’organització degudes a la situació de la pandèmia i decretades per les autoritats sanitàries (confinament, rebrot, estat d’alarma, etc.) hi haurà la opció de guardar la inscripció per l’any següent, fer un canvi de nom o bé devolució de l’import de la inscripció.

 

 

 

MES INFORMACIÓ