3a CAMINADA DE LA VIA MARINA DEL CAMÍ DE SANT JAUME

Benvinguts a la 3a edició de la Marxa de la Via Marina del Camí de Sant Jaume promoguda pel Consorci de Promoció Turística del Maresme que tindrà lloc el proper diumenge 16 d’abril de 2023 amb sortida a Magrat de Mar i arribada a Sant Pol de Mar, amb una distància de poc més de 12 km, oberta a tots els públics, que es por fer caminant o corrent. La marxa transcorre per la tercera etapa de la Via Marina del Camí de Sant Jaume, tot seguint el passeig marítim de les poblacions de Malgrat de Mar, Sant Susanna, Pineda de Mar, Calella i Sant Pol de Mar. Aquest tram del Camí de Sant Jaume a Catalunya és un dels que uneix les ciutats de Girona i Barcelona mitjançant l’antiga via romana de la Via Augusta. 


SERVEIS DE LA CURSA

Quan

Diumenge, 16 d’abril de 2023 Malgrat de Mar – Sant Pol de Mar.

Sortida

 • A les 9 h. des de la Plaça de Xesco Boix de Malgrat de Mar

Arribada

 • Al Parc del Litoral de Sant Pol de Mar, amb hora límit a les 12h.

Distància

 • 12,3 km vorejant el passeig marítim de les 5 poblacions maresmenques.

Inscripcions

 • 20 març 2023 Obertura d’inscripcions online en aquesta mateixa web.

 • 10 d’abril de 2023: A partir d’aquesta data no es garanteix la talla de samarreta als inscrits i inscrites.
 • 14 abril 2023: tancament d’inscripcions a les 9h del matí o en arribar als 300 inscrits.
 • 16 d’abril 2023: Si queden inscripcions, us podreu inscriure el mateix dia a la zona habilitada a la Plaça Xesco Boix de Malgrat de Mar de 7:30 h. a 8:45 h., fins exhaurir existències. Preu de la inscripció in situ: 3,00 €. 

Recorregut de la cursa:

Podeu veure el recorregut de 12,3 km i perfil de la caminada al següent LINK. El recorregut estarà també marcat amb distintius de la Via Marina (senyals, cinta, etc.). És molt important que els participants coneguin i segueixin en tot moment aquesta senyalització, tot i la senzillesa del circuit, que segueix en tot moment el passeig marítim que uneix totes les poblacions.

Regal commemoratiu.

Tots els inscrits disposaran d’una samarreta commemorativa de la caminada. És obligatori dur-la posada per identificar als participants. 

Recollida de samarreta

 • Diumenge 16 d’abril de 7.30h a 8:45 h., a la zona habilitada al costat de la sortida de la caminada, a la Plaça Xesco Boix de Malgrat de Mar.

Control de participants

Els participants hauran de vestir en tot moment la samarreta commemorativa de l’esdeveniment per tal que aquests puguin gaudir de l’assegurança d’accidents que l’organització té contractada per l’esdeveniment.

Cronometratge

La marxa NO és competitiva ni serà cronometrada. El temps límit per realitzar la marxa és de 3 hores, tancant el punt final de Sant Pol a les 12:00 h.

Avituallaments i Punts de Control.

La prova comptarà amb dos avituallaments amb aigua i fruita: un situat al costat del Càmping Caballo de Mar de Pineda de Mar i l’altre a meta.

Durant el recorregut, es col·locaran punts de control a cada municipi on els participants podran segellar la seva compostel·lana. S’habilitarà una zona al costat de la sortida perquè qui no disposi d’ella, la pugui aconseguir.

Transport

Es recomana la utilització del servei de Rodalies de Renfe. Les estacions de tren de Malgrat i Sant Pol estan situades molt a prop de les zones de sortida i meta.

Responsabilitat civil i assegurança d’accidents

La participació a l’esdeveniment està sota responsabilitat i propi risc dels participants a la caminada, tot i així l’organització té contractada una pòlissa de responsabilitat civil, així com una assegurança d’accidents personalitzada per a cada inscrit.

Serveis Mèdics

L’organització té contractat un servei mèdic d’ambulància a disposició dels participants en cas d’accident.

Regal d’una samarreta  de la cursa
I A MÉS… FRUITA I BEGUDA A LA META
ORGANITZA
PARTNERS

RECORREGUT

Fes click a la imatge per veure el mapa a Wikiloc

12K


EXTRES

 • Guarda-roba: A la zona d’escalfament i proper a la zona de sortida hi haurà una carpa amb el servei de guarda-roba. 
 • Reglament: Cal llegir el Reglament amb atenció abans de fer la inscripció. Recordem les mesures de cancel·lació descrites en el Reglament d’aquesta cursa: 
  • En cas de cancel·lació de la cursa per causes alienes a l’organització degudes a la situació de la pandèmia i decretades per les autoritats sanitàries (confinament, rebrot, estat d’alarma, etc.) hi haurà la opció de guardar la inscripció per l’any següent, fer un canvi de nom o bé devolució de l’import de la inscripció.

 

 

 

 

GALERIA fotoGRÀFICA

GALERIA FOTOGRÀFICA

MES INFORMACIÓ