NOVA DATA: 14 NOVEMBRE 2021

12a CURSA ST. VICENÇ DELS HORTS 5K/10K

El proper 14 de novembre de 2021 a les 10h vine a córrer la 12a Cursa Sant Vicenç els Horts, La Vicentina, enguany amb la novetat de dues distàncies: 5km i 10km. Oberta a tots els públics i amb un regal commemoratiu que no deixarà indiferent a cap participant: una samarreta tècnica termoreguladora de la marca HG i una bossa del corredor amb obsequis dels patrocinadors.

La 12a edició de la cursa de 5km i 10 km està oberta a totes les persones majors de 16 anys. Donat que enguany la Cursa d’Escolars no es durà a terme, els menors fora de l’edat oberta a la competició, es podran inscriure sempre i quan corrin en tot moment acompanyats d’un tutor. També hauran de signar una declaració responsable el dia de la cursa en recollir el dorsal.


SERVEIS DE LA CURSA

Quan

Diumenge, 14 de novembre de 2021

Sortida 5k i 10k

A les 10h al Parc de la Foneria (Carrer del Claverol 6-8) de Sant Vicenç dels Horts.

Inscripcions

 • Obertura d’inscripcions online en aquesta mateixa web .

  Preus:

  • Distància 5k: 12 € amb xip groc 
  • Distància 10k: 15 € amb xip groc.
  • Lloguer de xip: 2 €
 • 12 de novembre 2021 tancament d’inscripcions a les 9h del matí.
 • 14 de novembre 2021: En cas d’haver-hi places disponibles, us podreu inscriure el mateix dia a la zona habilitada al parc de la Foneria de 8 a 9.30 hores. Preu de la inscripció in situ: 20€. 

Lliurament de dorsals

L’organització posa a disposició dels inscrits/es dos dies d’entrega de dorsals, seguint les mesures de seguretat Covid19.

 • Divendres 12 de novembre 2021 de 16h a 19h a davant del CEM St Vicenç dels Horts (c/Claverol, 2). Un obsequi de regal per a tots els que vinguin a recollir el dorsal el divendres!
 • Diumenge 14 de novembre 2021 de 7.30h a 9.30h. Punt recollida dorsals cursa Parc de la Foneria. 

Recomanem a tots/es aquells que pugui venir a recollir dorsal el divendres per evitar aglomeracions el mateix dia de la cursa.

Zona d’aparcament:

Al polígon de La Barruana i al costat de la benzinera (zona comercial on hi ha el Mercadona i l’Aldi, està a només 50 metres de la sortida) o al parquing del CEM SVH – Piscina Montserrat Canals.

Recorregut de la cursa:

La cursa transcórrer pels carrers de la vila i per la llera del riu Llobregat (amb quasi 4 kms totalment plans) dins d’un entorn natural privilegiat. 

Avituallaments

A l’equador de la cursa del 10k, al Km 5, hi haurà un avituallament amb aigua. I a la zona d’arribada, l’avituallament s’ampliarà amb aigua, beguda isotònica i una peça de fruita per a cada esportista.

Regal commemoratiu i bossa del corredor: Tots els inscrits rebran una samarreta tècnica termoreguladora de màniga llarga de la marca HG, en el moment de recollir el dorsal. En canvi la bossa del corredor amb obsequis dels col·laboradors al finalitzar la cursa, a la meta.

Premis

A les 11h a la zona de podi, s’iniciarà el lliurament de premis. Es donaran premis i copes a les tres primeres persones classificades de cada categoria, tant masculina com femenina de la prova de 10km. Pel què fa a la prova de 5km hi haurà premis i copes pels tres primers i tres primeres de la general. 

Regal d’una samarreta tècnica termoreguladora HG + bossa del corredor
ORGANITZA
PARTNERS

CATEGORIES 10k

Categoria

 

 

Categoria

 

 

Júnior masculí

 

Nascuts del 2001 al 2004

Júnior femení

 

Nascuts del 2001 al 2004

Sènior masculí

 

Nascuts del 1976 al 2000

Sènior femení

 

Nascuts del 1976 al 2000

Veterà masculí

 

Nascuts del 1961 al 1975

Veterà femení

 

Nascuts del 1961 al 1975

Màster masculí

 

Nascuts del 1960 i anys anteriors

Màster femení

 

Nascuts el 1960 i anys anteriors

Absolut masculí

 

Tots els corredors

Absoluta femenina

 

Totes les corredores

 


RECORREGUTS

5K

10K


EXTRES

 • Aparcament: Hi haurà senyalització per accedir a 4 amplis aparcaments gratuïts propers a la zona.

 • Guarda-roba: A la zona d’escalfament i proper a la zona de sortida hi haurà una carpa amb el servei de guarda-roba. 
 • WC: A la zona d’escalfament hi haurà urinaris per als homes i al CEM Sant Vicenç dels Horts hi haurà el de les dones amb neteja constant.

 • Reglament: Cal llegir el Reglament amb atenció abans de fer la inscripció. Recordem les mesures de cancel·lació descrites en el Reglament d’aquesta cursa: 
  • En cas de cancel·lació de la cursa per causes alienes a l’organització degudes a la situació de la pandèmia i decretades per les autoritats sanitàries (confinament, rebrot, estat d’alarma, etc.) hi haurà la opció de guardar la inscripció per l’any següent, fer un canvi de nom o bé devolució de la inscripció fent una donació de 5€ per les despeses de l’organització.

A partir de les 11.20h es durà a terme la 8a edició de les Curses Escolars. Les inscripcions seran gratuïtes, i es tramitaran anticipadament per mitjà dels mestres d’educació física dels centres escolars de Sant Vicenç dels Horts. Els nens i les nenes de fora del municipi que hi vulguin participar podran tramitar la inscripció, també gratuïta, el mateix dia a la carpa de lliurament de dorsals.

Podeu consultar el Reglament, horaris i distàncies de les Curses Escolars, AQUÍ

 

 

 

RESULTATS I FOTOS

RESULTATS OFICIALS GALERIA FOTOGRÀFICA 5/10k

MES INFORMACIÓ