BENVINGUTS A LA 12a CURSA ST. VICENÇ DELS HORTS 5K/10K

El proper 18 d’octubre de 2020 a les 10h vine a córrer la 12a Cursa Sant Vicenç els Horts, La Vicentina, enguany amb la novetat de dues distàncies: 5km i 10km. Oberta a tots els públics, 600 dorsals, i amb un regal commemoratiu que no deixarà indiferent a cap participant: una samarreta tècnica termoreguladora de la marca HG i una bossa del corredor amb obsequis dels patrocinadors.

La 12a edició de la cursa de 5km i 10 km està oberta a totes les persones majors de 16 anys. Donat que enguany la Cursa d’Escolars no es durà a terme, els menors fora de l’edat oberta a la competició, es podran inscriure sempre i quan corrin en tot moment acompanyats d’un tutor. També hauran de signar una declaració responsable el dia de la cursa en recollir el dorsal.


SERVEIS DE LA CURSA

Quan

Diumenge, 18 d’octubre de 2020

Sortida

A les 10h al Parc de la Foneria (Carrer del Claverol 6-8) de Sant Vicenç dels Horts.

Inscripcions

 • 4 de setembre: Obertura d’inscripcions online en aquesta mateixa web .

  Preus:

  • Distància 5k: 12 € amb xip groc 
  • Distància 10k: 15 € amb xip groc.
  • Lloguer de xip: 2 €
 • 16 d’octubre: Tancament d’inscripcions a les 9h o bé en arribar als 600 participants.

 • 18 d’octubre: En cas d’haver-hi places disponibles, us podreu inscriure el mateix dia a la zona habilitada al parc de la Foneria de 8 a 9.30 hores. Preu de la inscripció in situ: 20€.  

Lliurament de dorsals

Es farà el mateix dia 18 d’octubre de 8 a 9:45h, al Parc de la Foneria, davant de les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, seguint les mesures de seguretat Covid19.

Recorregut de la cursa:

La cursa transcórrer pels carrers de la vila i per la llera del riu Llobregat (amb quasi 4 kms totalment plans) dins d’un entorn natural privilegiat. 

Avituallaments

A l’equador de la cursa del 10k, al Km 5, hi haurà un avituallament amb aigua. I a la zona d’arribada, l’avituallament s’ampliarà amb aigua, beguda isotònica i una peça de fruita per a cada esportista.

Regal commemoratiu i bossa del corredor: Tots els inscrits rebran una samarreta tèrmica termoreguladora de màniga llarga de la marca HG, així com la tradicional bossa del corredor amb obsequis dels col·laboradors.

Premis

A les 11:30h a la zona de podi, s’iniciarà el lliurament de premis. Es donaran premis i copes a les tres primeres persones classificades de cada categoria, tant masculina com femenina de la prova de 10km. Pel què fa a la prova de 5km hi haurà premis i copes pels tres primers i tres primeres de la general. 

Regal d’una samarreta tècnica termoreguladora HG + bossa del corredor
ORGANITZA
PARTNERS

CATEGORIES 10k

Categoria

 

 

Categoria

 

 

Júnior masculí

 

Nascuts del 2000 al 2003

Júnior femení

 

Nascuts del 2000 al 2003

Sènior masculí

 

Nascuts del 1975 al 1999

Sènior femení

 

Nascuts del 1975 al 1999

Veterà masculí

 

Nascuts del 1960 al 1974

Veterà femení

 

Nascuts del 1960 al 1974

Màster masculí

 

Nascuts del 1959 i anys anteriors

Màster femení

 

Nascuts el 1959 i anys anteriors

Absolut masculí

 

Tots els corredors

Absoluta femenina

 

Totes les corredores

 


RECORREGUTS

5K

10K


EXTRES

 • Llebres: La prova comptarà amb un servei de llebres que marcaran els ritmes per a realitzar un temps de 45′, 50′, 55′ o 60′.

 • Aparcament: Hi haurà senyalització per accedir a 4 amplis aparcaments gratuïts propers a la zona.

 • Guarda-roba: Proper a la zona de lliurament de dorsals i a la zona de sortida hi haurà una carpa amb el servei de guarda-roba. 
 • WC: Proper a la zona de sortida i arribada trobareu WC públics

La 8a edició de les Curses Escolars enguany ha quedat anul·lada. Malgrat tot, per aquells menors de 16 anys que vulguin participar a la competició, es podran inscriure sempre i quan corrin en tot moment acompanyats d’un tutor. També hauran de signar una declaració responsable el dia de la cursa en recollir el dorsal, per ser menors d’edat.

 

 

MES INFORMACIÓ