XI CAMPIONAT CATALUNYA CROS CURT – CROS DE CANET

L’Ajuntament de Canet de Mar amb la col·laboració del Club Atletisme SPORT CANET i GESPORT, per delegació de la Federació Catalana d’Atletisme i la RFEA, organitza el XI CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT, XXIV CROS DE CANET DE MAR que se celebrarà el dia 28 de Març del 2021 a la zona del polígon Industrial Can Misser (Ronda Ferrer de Canet de Mar), –fes click per veure la localització al Google Maps-, just al costat del gimnàs H2O Fitnes & Club Canet.

Les categories que participen en aquest Campionat de Catalunya són ABSOLUTA masculina i femenina (a la categoria absoluta podran participar atletes sub. 20, sub. 23, seniors i masters). Las categories sub 12-14-16-18 corresponen al Cros de Canet.

Tots els atletes hauran de tenir la seva corresponent llicència federativa tramitada per a la temporada en curs.

HORARIS I DISTÀNCIES

Els horaris i distàncies aproximades de les curses són els següents:

Hora

 

Categoria

Distància

 

Voltes

10h

 

Sub 12 – Sub 14 F

2000m

 

2 voltes

10.30h

 

Sub 12 – Sub 14 M

2000m

 

2 voltes

11h

 

Sub 16 – Sub 18 F

3000m

 

3 voltes

11.30h

 

Sub 16 – Sub 18 M

3000m

 

3 voltes

12h

12.30h

 

Absolut F

Absolut M

4000m

4000m

 

4 voltes

4 voltes

L’horari d’entrada a la Cambra de Requeriments serà 15 minuts abans de cada prova.

 • Les inscripcions hauran de fer-les els clubs a través del sistema d’inscripcions ISIS disponible a la web de la FCA, o bé a títol individual a través del Portal del Atleta de la RFEA. S’admetran inscripcions fins el dia 24 de Març inclòs. No s’acceptarà cap inscripció que no s’hagi fet en aquest format. Degut a les condicions especials en les que ens trobem, únicament s’acceptaran les inscripcions d’atletes amb llicència federativa catalana i/o espanyola. Les categories SUB 8 i SUB 10, així com les inscripcions que es vulguin fer per escola queden excloses d’aquesta competició.

 • El lliurament de dorsals i xips es farà per clubs, a un únic responsable d’aquest, i fins a 1 hora abans de l’inici de la 1ª prova a la secretaria muntada a aquests efectes al mateix circuit del Cros (A les curses on participin simultàniament més d’una categoria, s’assignaran dorsals diferenciats).

 • Els participants hauran d’entrar a la zona d’escalfament fins a 45 min abans de l’inici de la seva prova. A l’entrar es prendrà mesura de la temperatura i no es permetrà la sortida d’aquesta zona fins el moment indicat per l’organització.

 • S’habilitaran un seguit d’entrades i sortides ben indicades per accedir al recinte de les pistes d’atletisme. L’accés, però, quedarà restringit a 2 persones per club que participi (1 Delegat + 1 Entrenador) a la competició i hauran de ser indicades al correu que s’enviï a l’organitzador: antoniohluna@gmail.com, indicant els seus noms, cognoms, correu electrònic, número de telèfon, DNI/NIE i responsabilitat (Delegat o Entrenador). 

 • Per tal de desplaçar-se i entrar al recinte esportiu, a l’apartat d’ANNEX del REGLMAMENT es troben els documents de responsabilitat. En el cas del certificat autoresponsable de desplaçament, també es pot fer digitalment al següent link. El document de declaració responsable de salut respecte a la COVID19 ha de portar-se en format físic.

PARTNERS

CLASSIFICACIÓ

 • A les curses absolutes hi haurà dues classificacions: la individual i per Clubs  :
  • Individual: A la cursa ABSOLUTA, es farà una classificació general amb tots els participants que decidirà el Campionat Absolut.
   + info al REGLAMENT.
  • Clubs: a les curses ABSOLUTES , es farà la classificació en base als 3 primers/es classificats-des de cada club.
   La puntuació per Clubs es farà atorgant 1 punt al primer classificat, 2 al segon … i així successivament, guanyarà l’equip que obtingui menys punts i en cas d’empat classifica primer l’equip que tingui l’últim atleta que puntua millor classificat.
   + info al REGLAMENT.

PREMIS

Campionat de Catalunya Individual
Medalla als tres primers classificats catalans de cada categoria que tinguin llicència per la Federació Catalana d’Atletisme, tant masculins com femenins.

Clubs
Trofeus als 3 primers equips classificats de les categorias absolutes, tant femenins com masculins.

Premis en metàl·lic
Els premis en metàl·lic aniran destinats a la categoria absoluta masculina i femenina.

Cros de Canet
Medalla als tres primers classificats de cada categoria tant masculina com femenina.

RESULTATS OFICIALS RESULTATS CLUBS FEMENINS RESULTATS CLUBS MASCULINS GALERIA FOTOGRÀFICA

MES INFORMACIÓ