CIRCUIT MARESMENC DE CROS

El Circuit Maresmenc de Cros és una iniciativa promoguda pel Consell Esportiu del Mareme, els diferents Ajuntaments de la comarca del Maresme i Gesport posada en marxa fa prop de 10 anys, que consisteix en una lliga puntuable de Cros formada per 9 proves per aquesta temporada 2021/22.

Està obert a tots els públics, tant clubs com individuals.

Enguany la situació de la pandèmia del Covid que vivim, ens ha fet adaptar-nos a la normativa de mesures a adoptar en les competicions esportives. Això ha esdevingut en un salt qualitatiu al nostre Circuit, incorporant la tecnologia com a principal eina de gestió en els crosos. Us n’expliquem els detalls a continuació.

La solidesa d’un projecte que va començar fa gairebé 10 any, ha permès que a dia d’avui el Circuit Maresmenc de Cros tingui una participació de prop de 4100 participants, i amb un increment d’inscrits del 15% anual.

CALENDARI 2021/22

 

NOVETATS CIRCUIT MARESMENC DE CROS

 • Per a una millora en el servei, més rapidesa i una major precisió en el cronometratge, l’organitzacio posa, enguany, a disposició dels participants, un cronometratge digitalitzat mitjançant xip incorporat en el dorsal. Amb catifa d’arribada que reflectirà el temps real de cada corredor/a. 
 • La digitalització permetrà més precisió així com poder tenir els resultats de cada Cros a l’instant, a través de la web de www.gesport.cat o www.xipgroc.cat.
 • El cost del dorsal amb xip per tota la Lliga, serà de 2€ per participant, que s’haurà d’abonar en el moment de fer la inscripció al seu primer cros de la temporada a la web www.gesport.cat.
 • El participant només caldrà que compri 1 dorsal amb xip (al primer cros que s’inscrigui) que li servirà per a tota la lliga (cal guardar-lo durant tota la temporada). En el cas de voler participar als crosos següents, només caldrà que dugui el dorsal i sense inscriure’s, venir a l’hora corresponent i correr (el xip no funciona si no va incorporat a la persona). En cas de pèrdua o oblit, el corredor/a haurà de comprar-ne un de nou in situ el dia del cros a Recollida de Dorsals, indicant el numero de dorsal perdut per tal de fer-ne l’enllaç i que computi a la lliga amb el mateix nom, fent efectiu els 2€ altra vegada, per poder participar.
 • La inscripció a un sol cros dóna dret a la inscripció a tota la lliga. Si algú ja ha comprat el xip (2€) només caldrà que vingui directament a la data indicada del Cros al que vol participar amb el dorsal i el xip i corri.
 • El dijous abans de cada prova, es tancaran les inscripcions per poder assignar dorsals. Si sobren places, es podran dur a terme inscripcions presencials a cada Cros a 3€ el dorsal + xip. Les inscripcions es tornaran a obrir el dilluns següent a cada prova per poder inscriure’s a les següents proves del calendari. 

PARTNERS

EXTRES

 • Les inscripcions, amb un preu de 2€ pel xip incorporat al dorsal, seran a través d’un formulari online que trobareu en aquest mateix apartat. En cas d’una inscripció amb dades no completes o incorrectes, aquesta s’anul·larà i l’atleta quedarà sense el dorsal que dóna dret a participar en la cursa.

 • Aquells participants que no disposin d’una llicència esportiva, ja sigui del Consell Esportiu del Maresme i/o de la Federació Catalana d’Atletisme, estaran assegurats per l’Ajuntament de cada Cros, per una llicència de dia que tramitarà la pròpia organització.

 • S’entregaran trofeus als tres primers classificats de cada cursa i categoria i pel 1r atleta local. Si el primer local està classificat entre els tres primers guardonats, es donarà el premi local al següent corredor local. Es considera atleta local, l’esportista que estigui inscrit en una entitat local o amb el nom del municipi, o que avisi a l’organització abans del lliurament de premis.

  El darrer Cros serà la cloenda de la lliga i es farà entrega dels trofeus als guanyadors del Circuit Maresmenc de Cros, que premia la participació i la posició en els diferents crosos.

 

 

RESULTATS LLIGA

RESULTATS FINALS LLIGA 21/22 GALERIA FOTOGRÀFICA

MES INFORMACIÓ