2a CURSA DE LA DONA PINEDA DE MAR 5K

Des de les Regidories d’Igualtat, Salut i Esports de l’Ajuntament de Pineda de Mar, va néixer al 2023 una iniciativa per donar impuls al Dia Internacional de la Dona, amb una cursa/caminada de 5 quilòmetres per la vila de Pineda. Gràcies a l’èxit de participació de la primera edició, enguany volem celebrar la 2a CURSA DE LA DONA DE PINEDA DE MAR 5K. Per un circuit totalment planer, vora del mar, transcórrer la segona cursa de la dona de Pineda de Mar que es pot fer corrents o caminant, amb l’objectiu de reivindicar els drets fonamentals de les dones en una efemèrida a nivell mundial. Homes i dones poden participar en aquest esdeveniment en el que es podrà correr o caminar, en funció de les capacitats de cadascú. Tot i ser una prova NO COMPETITIVA, la cursa corrents (no la caminada) serà cronometrada per Championchip. La cursa corrent/caminant està oberta a tots els públics majors de 16 anys (els menors de 16 anys poden participar però hauran d’anar acompanyats sempre per un adult) i s’obsequirà a tots els participants amb un regal commemoratiu: una samarreta de la cursa, entrepà, fruita i beguda a meta.


SERVEIS DE LA CURSA

Quan

Diumenge, 10 de març de 2024 al Poliesportiu Can Xaubet de Pineda de Mar.

Sortida

A les 10h al Camp de Futbol de Can Xaubet de Pineda de Mar.

Arribada

Poliesportiu Can Xaubet – Camp de Futbol de Pineda. El tancament de la prova es produirà a les 11.30h, una hora i mitja després del tret de sortida.

Qui pot participar?

La cursa corrent o caminant està oberta a tots els públics, homes i dones, nens i nenes fins a 16 anys (els menors de 16 anys també poden participar però hauran d’anar sempre acompanyats per un adult i cal que facin també la inscripció a través del formulari).

Accés prohibit a mascotes al recinte del Poliesportiu Can Xaubet

Seguint el Pla d’Autoprotecció elaborat per l’Ajuntament de Pineda per aquesta cursa, estarà totalment prohibit l’entrada de mascotes al recinte i intal·lacions del Poliesportiu de Can Xaubet. Aquells qui vulguin podran fer la ruta de la Caminada pero començant des de fora del recinte, des del carrer, i no podran accedir a dins del recinte amb la mascota.

Parlaments

A les 9.45h es durà a terme la Lectura del Manifest Esportista: Anna Flaquer, triatleta professional de Pineda de Mar.

Inscripcions 

 • 5 febrer 2024: Obertura d’inscripcions online en aquesta mateixa web Els nens menors de 16 anys també poden inscriure’s i participar però hauran d’anar sempre acompanyats per un adult. Preus:
 • 3 març de 2024: Aquest dia es fa la comanda de samarretes a fábrica, per tant els inscrits a partir d’aquest moment, tindran samarreta però no garantim que tinguin la talla que vulguin, perquè haurem fet una previsió de talles. AQUÍ podeu veure el tallatge de la samarreta. 
 • 6 març 2024: tancament d’inscripcions a les 9h del matí o en arribar als 1.700 inscrits.
 • 8 de març 2024: DORSALS ESGOTATS. 
 •  

Tots els inscrits disposaran d’un dorsal personalitzat. A més a més, els inscrits que la vulguin fer CORRENS, portaran un xip incorporat al dorsal. Tot i ser una prova NO COMPETITIVA, si que serà cronometrada per aquells que hagin triat la opció de corre-la.

Lliurament de dorsals

L’organització posa a disposició dels inscrits/es el següents dies d’entrega de dorsals. Juntament amb el dorsal s’entregarà la samarreta. DORSALS ESGOTATS

 • Divendres 8 de març de 2024. de 10h a 13h i de 16h a 19h a la Recepció del Poliesportiu de Can Xaubet.
 • Dissabte 9 de març de 2024 de 10h a 13h a la Recepció del Poliesportiu Can Xaubet.
 • Diumenge 10 de març 2024 de 8.30h a 9.45h. Punt recollida dorsals cursa Camp de Futbol del Poliesportiu Can Xaubet.

Recorregut de la cursa:

La cursa/caminada transcórrer pels carrers de la vila per un circuit totalment planer, que combina asfalt i terra compactada, amb una distància d’uns gairebé 3,5km a primera línia de mar.

Cronometratge

La cursa NO ÉS COMPETITIVA però si que es cronometrarà per mitjà de Championchip als que hagin triat la opció de CÓRRER i se’ls entregarà un dorsal amb xip, d’un sol ús, incorporat. Els temps i resultats de la cursa els podreu trobar al finalitzar a www.xipgroc.cat o bé a www.gesport.cat

Avituallaments

La prova comptarà amb un avituallament a meta al mateix Camp de Futbol de Can Xaubet per a tots els participants, amb aigua, un entrepà, fruita i beguda.

Regal commemoratiu 

Tots els inscrits rebran una SAMARRETA de la cursa que s’entregarà en el moment de l’entrega de dorsals. AQUÍ podeu veure el tallatge de la samarreta. 

Activitats dirigides

Abans de començar la cursa/caminada, a les 9.30h es durà a terme un escalfament i activació dinamitzada a càrrec del personal de Can Xaubet, i al finalitzar, a les 11.15h es realitzarà una sessió d’Aerobox també dirigida per el personal de Can Xaubet, per a tothom.

Assegurança individualitzada

Tots els inscrits i participants de la 1a Cursa de la Dona Pineda de Mar 5k tenen inclosa una llicència de dia que té assegurança d’accidents individualitzada.

Serveis Mèdics

L’organització té contractat un servei mèdic d’ambulància a disposició dels participants en cas d’accident.

Regal d’una samarreta  de la cursa
I A MÉS… ENTREPÀ, FRUITA I BEGUDA A LA META

+ SESSIÓ D’AEROBOX

RECORREGUT

Fes click a la imatge per veure el mapa a Google Maps

5K


EXTRES

 • Aparcament: Hi ha una zona d’aparcament molt àmplia al Poliespotiu de Can Xaubet, destinat a la cursa. Parking 1, Can Xaubet. Parking 2, Poble Nou, ambdós aparcaments gratuïts.

 • Guarda-roba: A la zona d’escalfament i proper a la zona de sortida hi haurà una carpa amb el servei de guarda-roba. 
 • WC: El Poliesportiu Can Xaubet disposa de lavabos per als inscrits a la cursa.

 • Reglament: Cal llegir el Reglament amb atenció abans de fer la inscripció. Recordem les mesures de cancel·lació descrites en el Reglament d’aquesta cursa: 
  • En cas de cancel·lació de la cursa per causes alienes a l’organització degudes a la situació de la pandèmia i decretades per les autoritats sanitàries (confinament, rebrot, estat d’alarma, etc.) hi haurà la opció de guardar la inscripció per l’any següent, fer un canvi de nom o bé devolució de l’import de la inscripció.

 

 

 

 

resultats i fotos

RESULTATS CURSA 2024 GALERIA FOTOGRÀFICA 5k
ORGANITZA
PARTNERS

MES INFORMACIÓ