1a CURSA DE LA DONA PINEDA DE MAR 5K

Des de les Regidories d’Igualtat, Salut i Esports de l’Ajuntament de Pineda de Mar, neix una nova iniciativa per donar impuls al Dia Internacional de la Dona, amb una cursa/caminada de 5 quilòmetres per la vila de Pineda, la 1a CURSA DE LA DONA DE PINEDA DE MAR 5K. Per un circuit totalment planer, vora del mar, transcórrer la primera cursa de la dona de Pineda de Mar que es pot fer corrents o caminant, amb l’objectiu de reivindicar els drets fonamentals de les dones en una efemèrida a nivell mundial. Homes i dones poden participar en aquest esdeveniment en el que es podrà correr o caminar, en funció de les capacitats de cadascú. Tot i ser una prova NO COMPETITIVA, la cursa (no la caminada) serà cronometrada per Championchip. La cursa/caminada està oberta a tots els públics majors de 16 anys (els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats per un adult) i s’obsequirà a tots els participants amb un regal commemoratiu: una samarreta de la cursa, entrepà, fruita i beguda a meta.


SERVEIS DE LA CURSA

Quan

Diumenge, 12 de març de 2023 al Poliesportiu Can Xaubet de Pineda de Mar.

Sortida

A les 10h al Camp de Futbol de Can Xaubet de Pineda de Mar.

Arribada

Poliesportiu Can Xaubet – Camp de Futbol de Pineda. El tancament de la prova es produirà a les 11.30h, una hora i mitja després del tret de sortida.

Parlaments

A les 9.45h es durà a terme la Lectura del Manifest Esportista amb la convidada Ona Rossell.

Inscripcions

 

  • 2 març de 2023: A partir d’aquesta data no es garanteix la talla de samarreta als inscrits i inscrites.
  • 10 març 2023 tancament d’inscripcions a les 9h del matí o en arribar als 1200 inscrits.
  • 12 de març 2023: Han quedat 50 dorsals lliures 5 per la cursa i 45 per la caminada. Podreu comprar-los a INCIDÈNCIES a la zona habilitada d’entrega de Dorsals a Can Xaubet de 8.30h a 9.45h, fins exhaurir existències. Preu de la inscripció in situ: 3€. 

Lliurament de dorsals

Tant per la cursa com per la caminada, tots els inscrits disposaran d’un dorsal personalitzat, els inscrits a la cursa a més, portarn un xip incorporat d’un sol ús. Tot i ser una prova NO COMPETITIVA, si que serà cronometrada. L’organització posa a disposició dels inscrits/es el següent dia d’entrega de dorsals.

  • Diumenge 12 de març 2023 de 8.30h a 9.45h. Punt recollida dorsals i samarreta cursa Camp de Futbol del Poliesportiu Can Xaubet.

Recorregut de la cursa:

La cursa/caminada transcórrer pels carrers de la vila per un circuit totalment planer, que combina asfalt i terra compactada, amb una distància d’uns gairebé 3,5km a primera línia de mar.

Cronometratge

La cursa NO ÉS COMPETITIVA però si que es cronometrarà per mitjà de Championchip amb xip d’un sol ús incorporat al dorsal. Els temps i resultats de la cursa els podreu trobar al finalitzar a www.xipgroc.cat o bé a www.gesport.cat

Avituallaments

La prova comptarà amb un avituallament a meta al mateix Camp de Futbol de Can Xaubet per a tots els participants, amb aigua, un entrepà, fruita i beguda.

Regal commemoratiu 

Tots els inscrits rebran una SAMARRETA de la cursa que s’entregarà en el moment de l’entrega de dorsals.

Activitats dirigides

Abans de començar la cursa/caminada, a les 9.30h es durà a terme un escalfament i activació dinamitzada a càrrec del personal de Can Xaubet, i al finalitzar, a les 11.15h es realitzarà una sessió d’Aerobox també dirigida per el personal de Can Xaubet, per a tothom.

Assegurança individualitzada

Tots els inscrits i participants de la 1a Cursa de la Dona Pineda de Mar 5k tenen inclosa una llicència de dia que té assegurança d’accidents individualitzada.

Serveis Mèdics

L’organització té contractat un servei mèdic d’ambulància a disposició dels participants en cas d’accident.

Regal d’una samarreta  de la cursa
I A MÉS… ENTREPÀ, FRUITA I BEGUDA A LA META

+ SESSIÓ D’AEROBOX

ORGANITZA
PARTNERS

RECORREGUT

Fes click a la imatge per veure el mapa a Google Maps

5K


EXTRES

  • Aparcament: Hi ha una zona d’aparcament molt àmplia al Poliespotiu de Can Xaubet, destinat a la cursa. Parking 1, Can Xaubet. Parking 2, Poble Nou, ambdós aparcaments gratuïts.

  • Guarda-roba: A la zona d’escalfament i proper a la zona de sortida hi haurà una carpa amb el servei de guarda-roba. 
  • WC: El Poliesportiu Can Xaubet disposa de lavabos per als inscrits a la cursa.

  • Reglament: Cal llegir el Reglament amb atenció abans de fer la inscripció. Recordem les mesures de cancel·lació descrites en el Reglament d’aquesta cursa: 
    • En cas de cancel·lació de la cursa per causes alienes a l’organització degudes a la situació de la pandèmia i decretades per les autoritats sanitàries (confinament, rebrot, estat d’alarma, etc.) hi haurà la opció de guardar la inscripció per l’any següent, fer un canvi de nom o bé devolució de l’import de la inscripció.

 

 

 

 

resultats i fotos

RESULTATS CURSA 2023 GALERIA FOTOGRÀFICA 5k

MES INFORMACIÓ