1a CURSA CREMATORRONS TORDERA 5K/10K 

Benvinguts/des a la primera edició de la CURSA CREMATORRONS TORDERA 5K/10K. La primera cursa de l’any per donar la benvinguda a aquest nou any que tenim per davant i per encarar-lo amb la major energia possible, fent esport i fent salut. Tordera obre les portes a una Cursa de 5k i 10k per “cremar els torrons” i els excessos d’aquestes festes nadalenques. Una cursa d’asfalt, amb un petit tram de sorra dura (150m), que transcorre per aquesta població del Maresme i que comença i acaba a la mítica plaça de l’església parroquial de Sant Esteve de Tordera d’estil barroc i neoclàssic engalanada amb motius nadalencs, que encara conserva la torre del campanar d’un primitiu edifici romànic. Hi poden participar majors de 16 anys, i al finalitzar la cursa hi haurà entrepà i beguda per a tothom.

La cursa serà prova oficial de la Lliga Circuit Maresmenc de Curses 2023 promoguda per Gesport i Championchip.


SERVEIS DE LA CURSA

Quan

Dissabte, 21 de gener de 2023.

Sortida

A les 17.30h a la Pl. de l’Església Sant Esteve de Tordera (davant Ajuntament)

Arribada

Pl. de l’Església Sant Esteve de Tordera (davant Ajuntament). El tancament de la prova es produirà a les 19h, una hora i mitja després del tret de sortida.

Inscripcions

 • 21 de desembre 2023 Obertura d’inscripcions online en aquesta mateixa web. Preus:

  • Distància 5k i 10k: 8 € amb xip groc.
  • Lloguer de xip: 2 € (per aquells que no disposin de xip groc caldrà llogar-lo per 2€ més de la inscripció i tornar-lo a meta)
 • 19 de gener 2023 tancament d’inscripcions a les 9h del matí o en arribar als 400 inscrits.
 • 21 de gener 2023: Us podreu inscriure el mateix dia a la zona habilitada d’Entrega de Dorsals de 16h a 17.15h. Preu de la inscripció in situ: 12€. 

Lliurament de dorsals

Tots els inscrits disposaran d’un dorsal personalitzat. L’entrega de dorsals es durà a terme: 

 • Dissabte 21 de gener de 2023 de 16.00h a 17.15h a la Carpa d’Entrega de Dorsals de la cursa (Pl. Església Tordera) al costat de la sortida.

Recorregut de la cursa:

La cursa transcórrer pels carrers de la vila per un circuit planer mixte, és a dir, d’asfalt i terra compactada, uns 3,5 i 1,5 Km respectivament.Té un desnivell de 29 metres positius, concentrat gairebé tot entre els 4,3 i 4,8 Km. El darrer kilòmetre transcorre pel bell mig de Tordera! El recorregut consisteix en un circuit de 5k. per tant els corredors de la 5k faran una volta al circuit, i els corredors/es de la 10k faran 2 voltes al circuit. El recorregut està il·luminat, però algunes zones no poblades, per a més seguretat es recomana dur frontal de llum, doncs recordeu que la cursa és nocturna! La sortida i l’arribada es troben al mateix punt, a la Pl de l’Església de Tordera.

Cronometratge

La cursa es cronometrarà per mitjà de Championchip amb xip groc. Hi ha la opció de portar el xip groc de cada participant o bé llogar-lo en el moment de fer la inscripció. 

Avituallaments

La prova comptarà amb un avituallament líquid al km5 pels inscrits a  la cursa de 10k. A meta hi haurà un avituallament pels corredors d’ambdues curses, amb aigua, isotònic, un entrepà, fruits secs i patates xips per gentilesa de BonPreu Esclat Tordera i fruita a càrrec de Cooperativa Agrària de Tordera, per a tots els participants. Aquelles persones intolerants, alèrgiques o celíaques caldrà informar a l’organització: info@gesport.cat

Assegurança individualitzada

Tots els inscrits i participants de la Cursa Crematorrons Tordera 5k/10k tenen inclosa una llicència de dia que té assegurança d’accidents individualitzada.

Serveis Mèdics

L’organització té contractat un servei mèdic d’ambulància medicalitzada a disposició dels participants en cas d’accident.

Premis

A les 18.30h a la zona de podi, s’iniciarà el lliurament de premis. Es donarà trofeu i una peça esportiva a:

 • 1er, 2n i 3er classificat GENERAL masculí i femení de 5k.
 • 1er, 2n, 3er classificat GENERAL masculí i femení de 10k.
ENTREPÀ I BEGUDA 

PER A TOTS ELS PARTICIPANTS

ORGANITZA
PARTNERS

RECORREGUT

5k (1 volta) / 10K (2 voltes)


EXTRES

 • Aparcament: Hi ha una zona d’aparcament gratuïta molt àmplia al Parquing del carrer Puigvert i el Parking del camp de futbol.

 • Guarda-roba: A la zona d’escalfament i proper a la zona de sortida hi haurà una carpa amb el servei de guarda-roba. 
 • WC: A la Pista l’Amistat, a 50m de la sortida i meta, disposa de lavabos i dutxes per als inscrits a la cursa.

 • Reglament: Cal llegir el Reglament amb atenció abans de fer la inscripció. No es retornarà l’import de la inscripció en cap cas. Recordem la única mesura de cancel·lació descrita en el Reglament d’aquesta cursa: 
  • En cas de cancel·lació de la cursa per causes alienes a l’organització degudes a la situació de la pandèmia i decretades per les autoritats sanitàries (confinament, rebrot, estat d’alarma, etc.) hi haurà la opció de guardar la inscripció per l’any següent, fer un canvi de nom o bé devolució de l’import de la inscripció.

 

 

 

 

resultats i fotos

RESULTATS OFICIALS 2023 GALERIA FOTOGRÀFICA OFICIAL

MES INFORMACIÓ